Wat is mybd

Online boekhouden is van deze tijd. Ook wij willen deze mogelijkheid bieden aan onze cliënten.

Wij zijn tot de conclusie gekomen, dat een goed en goedkoop administratiepakket voor de ZZP-er en ondernemers met een beperkte administratie niet bestaat en hebben daarom besloten in eigen beheer een administratiepakket te laten ontwikkelen.

Ons programma heet mybd

Onze eisen: eenvoudig, online of in the cloud zoals dat heet, zonder overbodige en ingewikkelde functionaliteiten, voldoende inzicht in de resultaten van de onderneming, inzicht in de nog te ontvangen verkoopfacturen en de nog te betalen kostenfacturen.

Naast een administratiemodule beschikt mybd ook over een facturenmodule en een urenregistratiemodule.
De facturenmodule gebruik je om verkoopfacturen te maken die je naar je klant stuurt, eventueel per mail. Door klanten en producten/diensten vooraf standaard in te voeren, voorkom je fouten. Tevens worden de verkoopfacturen automatisch doorgeboekt in mybd administratie. Geen dubbel werk meer dus! Als je een account hebt via Stichting Mollie kun je zelfs jouw klanten via iDeal laten betalen. Makkelijker kunnen we het niet maken.
De urenmodule gebruik je om jouw gewerkte uren te registreren. Dit kunnen declarabele uren zijn voor klanten, maar ook indirecte uren. Registreer je alle tijd die je aan jouw onderneming besteedt, dan kun je aan de hand van de rapportage jouw urencriterium (meer dan 1225 uur op jaarbasis) aantonen.
Door onderlinge koppelingen tussen de verschillende modules kun je optimaal gebruik maken van de verschillende modules. Wellicht is mybd facturen of mybd uren iets voor jou? Zie hieronder een korte introductie van de verschillende modules en de samenhang en koppelingen tussen de verschillende modules.

mybd is exclusief beschikbaar voor klanten van bd accountancy!

 

Inloggen

Voordelen

  • altijd en overal inzicht in de resultaten
  • gebruikersvriendelijk
  • ook voor dummies
  • openstaande posten in één oogopslag bekijken
  • meer betrokkenheid van de ondernemer
  • … etc
stroomschema mybd
combinaties modules

Een van onze filmpjes

Bekijk al onze instructiefilms op youtube.